Welcome on Board!

Balatonkenesén, a Marina – Port kikötőben idén is vitorlát bontunk. 2017. 06. 17 – én ismét megrendezésre kerül a fogászati szakmában dolgozók számára kiírt amatőr, hivatalosan jegyzett vitorlásverseny; a Dental Regatta. A verseny megszervezésére és lebonyolítására idén is Litkey Farkast (tizenegyszeres Kékszalag – győztes, Soling – világbajnok) a Litkey Sailing Team csapatvezetőjét kértük fel.

Az egész napos, nyílt szabadidős programon nagy szeretettel várunk kicsiket és nagyokat, családokat szárazföldi programokkal és azokat a gyermekeket, akik megismerkednének a vitorlázás élményével. A gyermekek számára ez a lehetőség teljesen ingyenes. Célunk, hogy minél több emberrel megismertessük, megszerettessük ezt a sportágat és a jövőben még több hasonló programot kínáljunk az érdeklődőknek. Mindenki számára kiváló alkalom a találkozásra régi ismerősökkel, barátokkal vagy új üzleti kapcsolatok kialakítása fogászati körökben. A Dental Regatta egy játék a vitorlázás szerelmeseinek, amely összehozza az embereket. Mindamellett a legjobbak értékes nyereményekkel gazdagodhatnak ezáltal is növelve a résztvevőkben a versenyszellemet. A hajókat és a kormányost mi biztosítjuk a versenyzők számára. Amatőr vagy a vitorlássport iránt érdeklődő fogászati területen tevékenykedők számára lett kiírva a verseny. A programon az emberek kötetlen, kellemes környezetben ismerkedhetnek meg szakmabeli társaikkal. Az esemény kora délelőttől az esti órákig tart, amikor is már az ünneplés veszi át a főszerepet.

Az év legrangosabb, fogászati szakemberek számára rendezett vitorlásversenyén várjuk tehát nagy szeretettel a szakmabelieket és azokat, akik egy kellemes kikapcsolódást szeretnének ajándékozni önmaguk és családjuk számára.

 Jó szelet!

Jelentkezem a rendezvényre