A koronavírus járványt 2020. március 11-én az Egészségügyi Világszervezet (WHO) világjárvánnyá nyilvánította, ezt követően Magyarországon 2020. március 17-én állította le a kormány a teljes fogászati ellátást és korlátozta azt a sürgősségi esetek ellátására. Mostanra a járvány okozta korlátozások nagyrészt enyhültek, így az egészségügyi, azon belül a fogászati rendelőknek fontos megteremteniük a biztonságot vagyis az infekció kontrollt megerősíteni a rendelő egész területén.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2020.05.03-án kiadott Eljárásrend lehetővé teszi a közfinanszírozott és a magán-fogorvosi ellátó rendszerben a tervezett fogászati beavatkozások újraindítását szigorú protokoll betartása mellett. Eszerint a rendelőkben kulcsfontosságú többek között a fertőtlenítés, beleértve a légtér folyamatos tisztítását és fertőtlenítését is, a betegek érkezése előtt, közben és a műszak zárásakor is.

A LUX HUNGÁRIA újgenerációs levegőtisztító készüléke, az AEROGUARD 4S, tulajdonságai és alkalmazott technológiái révén igazoltan hatékony a beltéri levegőben található vírusok és baktériumok ellen és hozzájárul az egészséges beltéri levegőminőség eléréséhez.

Miért válassza az AEROGUARD 4S-t?

Öt lépcsős szűrőrendszer

1. Előszűrő 

Megszűri a levegőben lévő nagyobb részecskéket, mint például a hajat és a szövetdarabokat.

2. SWISS HEPATM SZŰRŐ

A kiáramló levegőt klinikai tisztaságúra tisztítja. Hatékonyan távolítja el a rendelő légteréből a káros mikrorészecskék – mint például a por, pollen, gomba és penészgombák – akár 99,97%-át. Enyhíti az allergiás panaszokat és az asztmás tüneteket is.

A gyakori munkafolyamatoknál (turbina, forgóeszközök, ultrahangos eszközök stb.) nem csak az aeroszol képződés okozhat veszélyt, mint hordozó közeg, hanem más, a rendelő légtérében sokáig lebegni képes mikrorészecske is, amire a vírus szintén jól megtapadhat.

3. Aktív szénszűrő 

Oxigénnel kezelt szénből nyerik, így mindeddiginél jobban közömbösíti a kellemetlen, kémiai vagy természetes úton keletkező szagokat és gázokat.

4. Nanopure+TM – antivírus egység 

A szabadalmaztatott légtisztítási technológiának köszönhetően az AEROGUARD 4S hatásosan védi rendelőjét a náthát, influenzát és más légúti betegségeket okozó mikroorganizmusokkal, baktériumokkal, vírusokkal és csírákkal szemben.

A fotokatalitikus oxidációs rendszer és az UV fény kombinációja révén a szerves molekulák és vírusok ártalmatlan elemekké alakulnak át, rendkívül csekély széndioxidot és vízpárát keletkeztetve.

A tavaszi-nyári időszakhoz közel az esetlegesen nem jól fertőtlenített klíma berendezések is problémát jelenthetnek a legionella miatt, de az UV és a titán-dioxid kombinációja ezt is hatásosan szétbomlasztja.   

5. DUOTRONTM TECHNOLÓGIA

Mérsékeli a vírusok és a baktériumok számának növekedési ütemét és már a levegőben  részt vesz ezen részecskék ártalmatlanításában (nagy koncentrációjú negatív és pozitív töltésű ionok).

Az ionizáló negatív ionokat bocsát ki a légtérbe, amelyek a pozitív töltésű por, pollen és más szennyeződésekkel összekapcsolódva lehullanak a padlóra. Így a „rájuk kapaszkodott” vírusok és egyéb mikroorganizmusok sokkal rövidebb időt töltenek a rendelő vagy váró levegőjében, csökkentve a fertőzés veszélyét. A padlót pedig könnyebben feltakaríthatjuk és fertőtleníthetjük.
A negatív ionok segítik a vér oxigénszállító képességét is, ami egy hosszú munkanap alatt segít a koncentráció megőrzésében.

Elsőrangú légtisztítási teljesítmény
Nagy mennyiségű levegőt tud megforgatni óránként, CADR max. 500 m3.
Ez azt jelenti, hogy egy átlagos méretű 30 m2 praxis levegőjét egy óra alatt akár ötször képes átmozgatni, ami nagy biztonságot eredményez.

Automatikus levegőszabályozás
Intelligens érzékelői és automata fokozata folyamatosan figyeli a levegő szennyezettségét ennek megfelelően állítja be a szükséges fokozatot.

Minimális áramfogyasztás
A készülék nem használ ózont, így napi 24 órán át, heti 7 napot folyamatosan működtethető és még így sem fogyaszt többet, mint egy hagyományos villanykörte. Mindeközben rendkívül halk működés jellemzi, hogy a munkát ne zavarja.

Választható extrák
A készülék 5 különböző színű előlappal kapható továbbá választható hozzá aromaterápiás kiegészítő is, így a különböző illóolajokkal a rendelő levegője még frissebbé tehető.

Garancia
A készülékre általános 2 év garanciát, a motorjára kiterjesztett 5 év jótállást vállalunk. 

Mi igazolja a LUX AEROGUARD légtisztító berendezéseinek hatékonyságát?

A LUX AEROGUARD levegőtisztítói (AEROGUARD 4S, AEROGUARD Mini) rendelkeznek a német GUI LAB Tanúsítványával, amely megtekinthető itt. Ezenkívül az AEROGUARD 4S rendelkezik az OGYÉI (Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet) igazolásával is, amely elérhető itt.

Szeretne Ön is személyesen megbizonyosodni az AEROGUARD 4S hatékonyságáról? Ha igen, REGISZTRÁLJON weboldalunkon!

Ha most regisztrál, mi INGYEN vállaljuk a rendelő beltéri levegő minősítését, ezt követően elvégezzük a tisztítást és a légfertőtlenítést is. A praxis munkatársai így a saját szemükkel győződhetnek meg a berendezés hatékonyságáról!

Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük keresse fel honlapunkat: https://www.luxinternational.com/hu/dental

A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, további információért írjon nekünk az info@luxhungaria.hu email címre.       

Vigyázzunk egymásra továbbra is!

Ossza meg véleményét!

A DENTAL.HU a fogászati szakma portálja.

Az Ön véleménye, hozzászólása, aktivitása legalább olyan fontos, mint a cikk, amit elolvasott. Ossza meg a cikket ismerőseivel vagy szóljon hozzá, mondja el véleményét a Facebook oldalunkon.