Az elméleti és gyakorlati tudás között sokszor szakadéknyi távolság tátong. Az elmúlt időszakban több mint 10 ezer tudományos cikk jelent meg a COVID-19 vírussal kapcsolatban – nem állítjuk, hogy mindet elolvastuk, de jó néhány áttanulmányozásán túl vagyunk. De mire megyünk ezekkel az ismeretekkel, ha nem tudjuk átültetni őket a hétköznapi munkánkba?

A DentOwl Academy előadói hármasa – Dr. Volom András, Dr. Radánovics-Nagy Dániel és Dr. Mekis Miklós – arra vállalkozik, hogy iránymutatást adjon ezzel kapcsolatban:

▶️ Mit tudunk a dentális aeroszolról és ez miként befolyásolja a rutin fogorvosi beavatkozások protokollját?
▶️ Milyen védőeszközöket érdemes beszerezni – és ami még fontosabb: hogyan kell ezeket megfelelően használni?
▶️ Hogyan alakítsuk át úgy a rendelői struktúrát (várót, recepciót, kezelőt), hogy az biztonságos, ugyanakkor élhető is legyen mind a fogászati team, mind a páciensek számára?

Online (Zoom) képzésünk során nem távoli, elérhetetlen és megfoghatatlan dolgokról beszélünk, hanem olyan megoldásokról, amely életszerűek és valós segítségül szolgálnak minden fogászati praxis számára. A webinárt jelképes áron 6.000 HUF-ért kínáljuk fogorvosoknak, asszisztenseknek és fogászati praxist üzemeltetőknek.

https://dentowl.hu/esemeny/master-of-dentowl-assistant-covid19-specifikus-hatekonysagnoveles-fogorvosoknak-es-asszisztenseknek/

Ossza meg véleményét!

A DENTAL.HU a fogászati szakma portálja.

Az Ön véleménye, hozzászólása, aktivitása legalább olyan fontos, mint a cikk, amit elolvasott. Ossza meg a cikket ismerőseivel vagy szóljon hozzá, mondja el véleményét a Facebook oldalunkon.