Miért válasszon CORTICAL-ECO implantátumot:
A már korábban jól bevált CORTICAL család új taggal bővült, melyet az ECO megkülönböztető névvel láttak el, ezzel utalva arra, hogy egy egyszerűsített, univerzálisan több célra felhasználható és olcsó rendszerről van szó, melyet teljes mértékben a vevői igények szerint alakítottak ki.

A fejlesztés legfőbb célkitűzése az volt, hogy egy olyan gazdaságos rendszer szülessen, mely ár/érték arányban a lehető legkedvezőbb versenypozíciót biztosítja a felhasználó fogorvos számára a betegforgalom növelése érdekében. A rendszer főbb jellemzői a következők:

EGYSZERŰSÉG: A fejlesztésnél törekedtünk a rendszer áttekinthetőségére, minden implantátumhoz ugyanaz a felépítmény használható, így nincs sokféleség és keveredés.

STABILITÁS: Egy korszerű, mikromozgásmentes kapcsolatrendszert dolgoztunk ki, mely ötvözi a legnépszerűbb felépítmény és implantátum kapcsolódási formákat.

KOMPATIBILITÁS: Nagy hangsúlyt helyeztünk a kompatibilitásra a műtéti és protetikai feladatok ellátásához. Az implantológusnak nem kell lecserélnie jól bevált műszereit az ECO rendszer beültetéséhez, azok többnyire kisebb kiegészítéssel használhatók rendszerünkhöz.

GAZDASÁGOSSÁG: Az ECO rendszerre való átálláshoz nem szükséges újabb, komolyabb befektetés, mivel a régi műszerkészletét kiegészítjük. Az implantátumtartó egyben mintavételi fej, behajtó és a későbbiekben felépítmény is.

MINŐSÉG: A gyártás az ISO 9001 és az ISO13485 minőségirányítási rendszer szerint működik. Termékeink CE jellel rendelkeznek.

GARANCIA: Az általunk gyártott implantátumokra hosszú távú garanciát vállalunk. A kiesett vagy elejtett implantátumokat díjmentesen becseréljük.

A Bionika Cortical ECO implantátumai a felépítményeivel és a technikai elemeivel olyan korszerű rendszert alkotnak, mely a leggazdaságosabb széleskörű lehetőséget nyújtja az implantológus és páciensei részére. A legjobb ár/érték arány mellett, nagyon egyszerű, megbízható konstrukció.

Gyakorlott és kezdő implantológusoknak egyaránt kézenfekvő lehetőség, mert a beültetése elvégezhető több, elterjedt, nagy rendszer műszerkészletével. Így új beruházás szükségtelen. Amennyiben mégis szükségessé válik néhány műszer, meglévő eszközeit igen kedvező áron egészítjük ki. A gazdaságosság fő eleme a multifunkcionális fej, mely az implantátum tartója a csomagoláson belül. Ezen túl alkalmas az implantátum behelyezésére, behajtására, a mintavétel elvégzésére és természetesen az implantátumfej kialakítására. A rendszer szokásos elemeit a táblázatokba foglaltuk.
Az állcsontszerkezet függvényében egyedi, testreszabott megoldások is a partnerek rendelkezésére állnak.