Ismerje meg az egyik legnagyobb fogászati piacot, Kínát!

2018. Augusztus 29. – Szeptember 1.
Shanghai

A Kínai Fogászati ​​Szövetség (CSA) 20. éves rendezvénye, a China Dental Show 2018 megnyitja kapuit Sanghajban a magán- és állami kórházakban dolgozó fogorvosoknak, klinikáknak és disztribútoroknak Kínában, hogy bemutassák termékeiket és a szolgáltatásaikat.

CDS révén több mint 700 vezető nemzetközi és helyi vállalat mutatja be új termékeiket és technológiáit a több tízezer jelenlévő szakember számára.

Miért vegyen részt rajta?

  • A Kínai Fogorvosi Társaság (CSA) által szervezett egyetlen kiállítás, egy akadémiai ünnep, amely a fogászati ​​ipar legfrissebb termékeinek és szolgáltatásainak bemutatásával van egybekötve;
  • A kereskedelem, az oktatás tökéletes kombinációja mely a helyszínen történő tanulás és vásárlás megkönnyítése érdekében speciális helyszíneket is kínál, mint az “Orthodoncia zóna”, “Gyermekgyógyászati zóna” és “Implant zóna”
  • A kiállításon Németország, Egyesült Államok, Japán, Dél-Korea és más országok, régiók küldöttségei is részt vesznekl  Egy új termék bevezetésének előnyben részesített helyszíne Kínal  ” Egy öv és egy út ” Orális Fejlesztési Fórum több mint 20 ország fogorvosi egyesületét gyűjti össze

Találkozzunk a China Dental Show-n!

Látogasson el weboldalunkra:
http://www.chinadentalshow.com/en/index.htm

Kontakt
Ms. Effy Zhao
jingliang.zhao@reedsinopharm.com
+86 010 8455 6622