2017. június 10. szombat – 09.00

Tisztelt Kolléga!
Kedves Barátom!

10 fogorvos-fogtechnikus 11 féle megoldást javasol ugyanarra a szituációra. Ettől szép a mi szakmánk.

Tisztelettel, szakmaszeretettel meghívlak egy baráti beszélgetésre, ahol hasonlítsuk össze az általunk alkalmazott különböző technológiákat! Kérlek Benneteket, mutassuk be, vessük össze, vitassuk meg, hogy ki, mit ajánl fogatlan betegei implantológiai-implantátumprotetikai ellátására! Gyertek el Sopronba június 10-én egy egész napos baráti beszélgetésre! Ne csak a nagy elôadók hónapok alatt készített fantasztikus és szinte megismételhetetlen csodamunkáit ismerjük meg, hanem azt is, hogy mi a mindennapokban mit ajánlunk betegeinknek, és mi az, amit mi meg tudunk valósítani. Kérem, hogy az alábbi menetrend szerint készüljetek képekkel, videóval vagy bemutató munkával! Az adott témakörben igyekszünk mindenkit meghallgatni. Kérlek, jelezd elôre, hogy melyik témakörben, mennyi idôt szeretnél beszélni! Projektort és az asztalon lévő bemutató munkákhoz kivetítő kamerát biztosítunk.

A programra nincs belépődíj, nincsenek szponzorok, nem jár érte pont. Tisztán szakmaszeretetbôl és tanulni vágyásból gyere el! Kérlek, jelezd e-mailben, hogy jössz, és melyik témában készülsz fel!

Ha bővebbet szeretnél errôl hallani, úgy kérlek, az esti órákban hívj fel a mobilomon! +36 30 9467 829 

Hotel sopron

Hotel Sopron

Helyszín: Sopron – Hotel Sopron

Előző nap, péntek este szívesen látlak egy különleges vacsorára a Papa Joe Étteremben 19.00 órától.Varga Gábor jazz zongorista 30 percben elkalauzol minket a különböző jazz stílusok között.
www.vargajazz.com
Facebook: https://www.facebook.com/vargajazz/

Már hallottam, személyesen tudom ajánlani.

Döbbenetes „íz-keringő” a steak, a vörösbor és a csokoládé ölelésében. Luka Enikő, Sopron talán legkülönlegesebb borásza különleges válogatott boraihoz ízben, hangulatban passzoló, kézzel készített egyedi mini ízbombákat – bonbonokat kínál érdekes, adatoktól mentes vidám bevezetôvel, miközben a máglyaként lángoló tűz friss faparazsán sült steaket ragadja magával a lávaként bugyborékoló csokoládémártás.

Szobát célszerû a Hotel Sopronban vagy a Hotel Pannóniában foglalni. Ajánlom még a Civitas Hotelt is.

Szombat délelôttre a kísérő hölgyeknek, uraknak kisbuszt indítunk a bécsi Shopping Citybe, vagy sétát ajánlunk Rust történelmi belvárosában, hangulatos kávézóiban.

peek

A beszélgetést az alábbi témakörök szerint tervezem: 

1. A végeredmény: Kinek milyen fogpótlást tervezzünk? Fix vagy kivehető?
2. Implantológiai tervezés: Hány Implantátum? Hova és hogyan?
3. Fúrósablon, orientációs sablon, vagy szabadkéz?
4. Provizórium;
5. Lenyomatvétel;
6. Kommunikáció a beteggel.

Részvételedet kérlek, jelezd az office@drtoka.com-ra!

Szívesen látunk:

Dr. Tóka József és Dr. Tóka Stephan

logo_corel12_gorbe2_rgb