Sok gyártó próbálkozott jól eladható ideát tenni a fogkeféje mellé, de egyik sem volt ilyen hatékony. Jófej emberek minimalista fogkeféje.

A fogkefe evolúciója bámulatos: 30 év alatt visszatért a kezdetekhez, de útja során elmebeteg kanyarokat vett. A mozgó fej csak a szolid kezdés volt, ezután jöttek a sörte extrák és a nyelvvakaró. A legújabb fogkefe(őrület) Brush with Bamboo névre hallgat és nehéz kikerülni a bűvköréből. A minimalista fogkefék egyszerűen arra az alaptézisre építenek, hogy az egyszerűség szép, nem kell nagy innováció, sem rengeteg trükk. A szájápolás nem a speciális fogkefétől lesz hatékony, hanem a  jó fogmosási technikától és a fogkefék rendszeres cseréjétől. Utóbbiból adódik, hogyha egy ember évente legalább négy fogkefét használ el, akkor nem árt, ha a fogkefe gyorsan és biológiailag lebomlik, mert földnyi ember szorozva néggyel, az rengeteg szemét. A  fogkefék bambuszból és biológiailag lebomló műanyagból készülnek.

palántázás bambusz fogkefével

Tehát Brush with Bamboo fogkefét venni és használni nem csak trendi, de jófejség is, és ez naponta többször eszedbe fog jutni, amikor a fogkefét a kezedbe veszed.

 

További információ a következő linken:

http://zoldtrend.hu/termek/bambuszfogkefe/