A prevenció fontosságáról sokat hallani, azonban valódi értéket teremteni és azt kitartóan képviselni annál bonyolultabb. Számos kiváló nemzetközi példát ismerünk és mára már egyre több hazai kezdeményezés lát napvilágot. Ezek közé tartoznak a Fogtündér az oviban gyerekprogram, a Ragyogó Mosoly Program, Az Egészséges Mosoly Nagykövetei és nem utolsó sorban a Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja.

Az említett kezdeményezéseknek köszönhetően már nem csak a rendelőben, hanem a váró ajtajain túl is végezhetjük munkánkat, segíthetünk a rászorulókon, miközben egy értéket teremtő közösség tagjává válunk. Az előadás során érintve lesznek azok a lehetőségek amelyekkel kiteljesedhetünk szakmailag, örömöt és megelégedettséget vihetünk a mindennapi munkánkba, illetve amelyeknek köszönhetően, akár önálló tevékenységbe is foghatnak a bátrabbak!

A 2020-as Dental World online módon is sikerrel került lebonyolításra, a szakmai videotéka felülete átlátható, letisztult, könnyedén lehet navigálni a témák között, és hála a digitális technológiának, magas minőségben nézhetjük az érdekes és értékes prezentációkat otthonunk biztonságában. Ezúton biztatnék minden kollégát, hogy csatlakozzon eme különleges kongresszus résztvevői közé, látogassa meg a https://dentalworld.hu/dental-world-digital-2020/ oldalt.

Dr. Radánovics Nagy Dániel