KÖLN, Németország: Az rendezvény előtt körülbelül hat hónappal az International Dental Show (IDS) szervezői bejelentették, hogy több digitális elemet is megvalósítanak az IDS 39. kiadására, amelyet jövőre rendeznek meg. A hatályban lévő utazási korlátozások fényében arra törekszenek, hogy megkönnyítsék azon külföldi látogatók számára a globális vásárra való bejutást, akik nem tudnak személyesen részt venni. A digitális IDS platform információkat nyújt az új termékekről, illetve webináriumok, élő közvetítések, sajtótájékoztatók, valamint egy az egyben kommunikáció is elérhető lesz az eszköz segítségével.

Az elmúlt hónapokban az IDS-t lebonyolító Koelnmesse kifejlesztett és új intézkedéseket hozott, hogy a kiállítás hibrid, részben digitális eseménnyé váljon. „Ezeket a digitális eszközöket, amelyeket az elmúlt hetekben fejlesztettek ki a gamescom és a DMEXCO formátumunkra, célzottan az IDS 2021 számára, annak érdekében, hogy a kiállítóknak és a látogatóknak sokféle részvételi lehetőséget kínálhassunk a kölni fizikai eseményen túl, ”- jelentette ki Oliver Frese, a Koelnmesse operatív igazgatója.

Mark Stephen Pace, a Német Fogászati ​​Ipartestület (VDDI) igazgatóságának elnöke hozzátette: „A vezető globális szakkiállítás, az IDS, új fejezetet ír majdnem 100 éves történetében. Az esemény folyamatosan ábrázolta a fogorvosi piac és annak szereplőinek fejlődését az elmúlt évtizedekben, és újításokkal támogatta a felhasználókat. Itt az ideje továbbfejleszteni az IDS-t ebben az új korszakban. Különösen az elmúlt évek technológiai újításai nyitnak meg új szintű kommunikációt ügyfeleinkkel, valamint az egész fogászati ​​iparággal, ami már jelenleg is nagyon digitális a gyártási és alkalmazási területeken. ”

2019-ben az IDS 166 országból, több mint 160 000 látogatót, illetve 64 országból több mint 2300 gyártót vonzott a kiállításra. A VDDI legfrissebb adatai szerint jelenleg mintegy 1300 kiállító jelentkezett az IDS 2021-es kiállítására.

Forrás: Dental Tribune