Regisztráljon ma, hogy ne maradjon le a legújabb irányelvekről és legfrissebb kutatásokról a parodontológia témakörében!

Az Europerio9 Hollandiában, Amsterdamban az RAI kongresszusi központban kerül megrendezésre 2018. június 20. és 23. között.

Az Europerio9 a világ vezető kongresszusa a parodontológia és implantológia témában, ahol a fogágy mellett az elváltozások illetve a bevatkozások egész szervezetet érintő hatásai is központi szerepet kapnak.

Az EuroPerio9 sajtó programja az alábbi linken érhető el, amely három sajtótájékoztatót is tartalmaz:

http://www.efp.org/europerio9/programme/press.html

A következő hetekben, valamint  a konferencián tucatnyi publikáció kerül napvilágra, az alábbi témakörökben:

  • Antibiotikum rezisztencia mértékének emelkedése a fogágybetegségben szenvedők körében
  • A dohányzás jelentősége az implantáció sikerességében
  • A parodontitis és a magas vérnyomás kapcsolata
  • A táplálkozás szerepe a parodontológiában

Az EuroPerio9 sajtótájákoztatója lehetőséget nyújt újságírók részére érdekes parodontológiai és az implantológiai esetek megvitatására szakértők vezetésével.

Az EuroPerio9 sajtótájákoztatójának megnyitója június 20-án, csütörtökön, reggel kerül megrendezésre, ahol betekintést nyerhetnek a konferencián elhangzó témakörökbe.

  • A fogágybetegség kapcsolata egyéb, egész szervezetet érintő betegségekkel
  • A fogágybetegség terhei és költségei
  • A felismerés fontossága

Az EuroPerio9 keretében az egészségügyi szakemberek illetve újságírók megismerhetik a parodontólógiai kezeléssel kapcsolatos újdonságokat. Több mint 1750 absztrakt került beadásra, ami 9%-os növekedést jelent az EuroPerio8-hoz képest (London 2015), így bizonyos hogy az EuroPerio9 európai viszonylatban a legnagyobb parodontológiai esemény lesz. Több mint 1720 absztrakt kerül majd bemutatásra idén Amszterdamban.

Az EuroPerio9 tudományos programjáról itt olvashat bővebben: http://www.efp.org/europerio9/programme/index.html

Több fontos téma is megbeszélésre kerül az EuroPerio9 keretében, úgy mint genetika, orális mikroflóra, a mesterséges intelligencia szerepe a betegség modellezésében, trendek az antibiotikum rezisztenciával kapcsolatban, új diagnosztikai eszközök és minimál invazív beavatkozások.

A főbb előadók közül Törökország, Brazília, Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Oroszország, Japán, az Egyesült Királyság és Kína említhető. Az EuroPerio9 egy igazi nemzetköti találkozó, ahol a résztvevők megismerhetik a legújabb parodontális előrelépéseket, megbeszélhetnek klinikai eseteket akár szakértőkkel, és megoszthatják egymással praktikáikat, mindezt a páciensek még jobb ellátása érdekében.

10000 résztvevő érkezik a világ minden tájáról több mint 150 országból Amszterdamba. Legyen Ön is köztük! Regisztráljon még ma és értesüljön első kézből a parodontális újdonságokról az EuroPerio9-en!

Találkozó helyszín

EuroPerio helyszíne a RAI Amszterdam: https://www.rai.nl/en/

Referenciák:
További információk az EFP-ről és az ínybetegségről:

EFP dosszié: http://www.efp.org/publications/EFP_Dossier_on_Periodontal_Disease_2018.pdf

A dentális caries és a súlyos parodontitis epidemiológiája, összefoglaló review: https://www.efp.org/publications/jcp-open/jcpopen-2017-44-18-S94-S105.pdf

EFP Stratégia Tervezet 2017-2020: https://www.efp.org/aboutefp/EFP-Strategic-Plan-2017-2021.pdf

EuroPerio9 Kiadó Iroda kapcsolat

Jackie Partarrieu

press@efp.org

+336 2314 5784

Töltse le az EFP applikációt most a további friss infókért: https://www.efp.org/publications/efp-app/index.html