Rendkívüli újdonság, hogy az új ClinCheck szoftver a digitális kezelés tervezését a felhőbe helyezi, amely bárhonnan hozzáférhető és bármilyen eszközön.A nagy teljesítményű új eszköz elősegíti a digitális kezelés tervezését, továbbá a betegek is előre láthatják a személyre szabott kezelési tervük várható eredményét, a fényképeik és a 3D modell segítségével.

 Az Invisalign Tudományos Szimpóziumán (melyet az Invisalign készülékeket alkalmazó fogszabályzó orvosok számára rendeztek) az Align Technology, Inc. (NASDAQ: ALGN) hivatalosan bemutatta a ClinCheck szoftvert, mely egy 3D-s modellt biztosít az orvosok számára, és a fogak tervezett mozgását is megmutatja az Invisalign kezelés alatt. (San Jose /Kalifornia és London/ Egyesült Királyság/ – 2020. május 14.) 

 A ClinCheck Pro 6.0 az Invisalign digitális kezelés tervezését a felhőbe helyezi, ezzel a szoftver és annak a kezelés-tervező funkciói bármikor, bárhol, bármilyen laptopon, asztali számítógépen vagy táblagépen elérhetőek a felhasználók számára. Az új ClinCheck „In-Face” megjelenítő egy továbbfejlesztett digitális eszköz a fogorvosok számára, amely egyesíti a beteg arcáról készült felvételt a 3D-s Invisalign kezelési tervvel, így személyre szabott képet teremt arról, hogyan néz majd ki a páciensek új mosolya a kezelés végén. Ezzel a lehetőséggel a ClinCheck „In-Face” megjelenítés rendkívül nagymértékben segíti az orvosok digitális tervezését, elsősorban az egyénekre szabott képekkel.

A ClinCheck „In-Face” megjelenítési munkafolyamat ötvözi az Align digitális kezelési platform 3 elemét: az Invisalign Photo Uploader-t a betegek fényképeihez, az iTero intraoral szkenner-t a 3D modellhez szükséges adatok rögzítésére a beteg fogazatával kapcsolatosan, továbbá a ClinCheck Pro 6.0-at.

„A felhő alapú ClinCheck Pro 6.0 és a ClinCheck „In-Face” megjelenítés a legújabb elemei az end-to-end digitális kezelési platformnak, amelyet az orvosoknak nyújtunk ”- mondta Raj Pudipeddi, az Align innovációs termék- és marketing igazgatója.  „Ezek fontos előrelépéseket jelentenek az iparágban, a kényelem és a könnyed felhő alapú elérhetőség, illetve a megjelenítés ereje is ezt tükrözi. A 2D-s arcfotó és 3D-s kezelési terv összekapcsolásának a lehetősége – amellyel a betegek személyre szabott képet kapnak a kezelés tervezett eredményéről – egy hihetetlenül hasznos eszköz az orvosok számára a kezelés elfogadása szempontjából. A ClinCheck Pro 6.0 és a ClinCheck „In-Face” az első megjelenítés, amit egy sor újítás követhet a jövőben a digitális kezelések tervezési folyamatában.  A több mint 8 millió Invisalign beteg kezelésében szerzett tapasztalat és know-how lehetővé teszi, hogy folyamatosan fejlesszük a kezelések tervezési folyamatait, és ez segít megőrizni piacvezető helyzetünket. ”

 “A ClinCheck „In-Face” megjelenítés egy igazi áttörés a kezelés tervezéséhez, valamint a betegekkel való kommunikáció és interakció terén, mely a digitális rendelőmből folytatható” – mondta dr. Ahmad Hagar, Invisalign-t használó orvos Németországból, Freiburgból.  „Azáltal, hogy egy valós képet láthatnak a betegek a fogaikról, ez erős érzelmi reakciót eredményez. Már nem csak tervezzük, hogyan fogjuk megváltoztatni a fogakat, hanem azt mutatjuk meg, hogyan fog a mosolyuk kinézni az Invisalign beavatkozás végén.”

 A ClinCheck „In-Face” megjelenítésén kívül a ClinCheck Pro 6.0 egy olyan kezelési tervező megoldást is kínál a felhasználók számára, amely egy jóval intuitívabb dizájnt és továbbfejlesztett felhasználói élményt biztosít. Ez magába foglalja azokat a fejlesztéseket is, amelyek lehetővé teszik, hogy az orvos módosításokat hajtson végre a 3D programban, továbbá új oktatási funkciókat is lehetővé tesz, adhat pl. eszközhasználati tippeket vagy termék katalógust.

 A ClinCheck Pro 6.0 hozzáférhető az orvosok számára, ha bejelentkeznek az Invisalign „orvos oldalukra”, nem kell letölteni vagy telepíteni egy alkalmazást sem. A ClinCheck Pro 6.0 verziója „In-Face” megjelenítéssel 2020 harmadik negyedévétől lesz elérhető.

 További részletekért az Invisalign Tudományos Szimpóziumáról ( időpontokkal együtt, valamint a jelentkezés módjával), látogassa meg az alábbi weboldalt: www.invisalignscientificsymposium.com.

Az Align Technology, Inc. névjegye

Az Align Technology az Invisalign® rendszer tervezője és gyártója, amely a legfejlettebb Clear Aligner rendszer a világon, alapja az iTero® intraorális szkenner és szolgáltatások, valamint egy CAD / CAM szoftver. Az Align segítségével több mint 8 millió beteget kezeltek már az Invisalign rendszerrel.

Az Align Technology, Inc. a digitális fogászat fejlődését vezető cég, az iTero intraorális szkennerrel és exocad CAD / CAM szoftverrel korszerűsíti a mai rendelőket, elsősorban a továbbfejlesztett digitális szolgáltatások biztosításával.

További információ a www.aligntech.com oldalon található. Ha egy Invisalign rendszerrel dolgozó orvost szeretne találni az Ön területén, kérjük, látogasson el a www.invisalign.com webhelyre!  Információ található még az iTero digitális szkennelési rendszerről a www.itero.com webhelyen, az exocad  CAD / CAM rendszerről és az exocad viszonteladói partnerek listájáról a www.exocad.com oldalon.

Madelyn Homick

 

Ossza meg véleményét!

A DENTAL.HU a fogászati szakma portálja.

Az Ön véleménye, hozzászólása, aktivitása legalább olyan fontos, mint a cikk, amit elolvasott. Ossza meg a cikket ismerőseivel vagy szóljon hozzá, mondja el véleményét a Facebook oldalunkon.