Az Egyesült Arab Emírségek Nemzetközi Fogászati Konferenciája és Arab Fogászati Kiállítás (AEEDC) Dubaiban a Közel-Kelet, Észak-Afrika és Dél-Ázsia régió legnagyobb fogászati kiállítása. Az INDEX Conferences and Exhibitions által szervezett rendezvényt február 1-3. között rendezik meg a Dubai World Trade Centre-ben, ahol különböző tudományos előadásokat tartanak, valamint a fogászati termékek és márkák széles skáláját mutatják be. A kiállítás várhatóan több mint 55 000 látogatót vonz majd.

A rendezvény 1996 óta minden évben egyesíti a fogászati szakma minden területéről érkező feleket, lehetővé téve számukra, hogy továbbfejlesszék tudásukat és kapcsolatokat építsenek ki hasonlóan gondolkodó társaikkal. A szervezők minden egyes alkalommal arra törekedtek, hogy túlmutassanak a továbbképzés megszokott megközelítésén. Minden tudományos tevékenység, beleértve a konferenciát megelőző kurzusokat, workshopokat, versenyeket és poszterbemutatókat, lehetőséget nyújt a résztvevőknek arra, hogy jobb fogászati szakemberekké és klinikusokká váljanak, és értékes továbbképzési kreditpontokat szerezzenek.

A tudományos program a fogászat különböző szakterületein elért legújabb eredményekkel és kutatásokkal foglalkozik, amelyeket 73, a világ minden tájáról érkező neves előadó mutat be. “2022-ben, mint mindig, most is arra törekedtünk, hogy az év fő irányadó témáit lefedjük a fogászati szájápolás minden kapcsolódó aspektusában, beleértve a sebészetet, a restaurációt, a foghigiéniát és a fogászati asszisztenciát, és minden bizonnyal reméljük, hogy minden résztvevőt le tudunk foglalni, mivel 6-8 konferenciatermet különítettünk el a világszínvonalú fogászati oktatás átadására” – mondta Dr. Nasser al-Malik, az AEEDC Dubai tudományos elnöke.

Az AEEDC Dubai kiállítás kilenc csarnoka és 18 nemzeti pavilonja várhatóan 3000 kiállítót fogad, és kiállításaik platformot biztosítanak a vásárlók bevonására, a termékek bemutatására, a márkaismertség növelésére, a személyes üzletkötésre és az értékesítésre. Dr. Abdul Salam al-Madani, az AEEDC Dubai és a Global Scientific Dental Alliance ügyvezető elnöke hangsúlyozta: “Idén több mint 4000 nemzetközi márka és 155 ország vesz részt, és igazán lenyűgöz, hogy a rendezvény évről évre tovább növekszik és fejlődik”.

Forrás: https://www.dental-tribune.com/news/aeedc-welcomes-international-dental-community-for-26th-edition/
2022.02.01