Mint egyéb Brush-Baby termékeket, a fogkefét is speciálisan csecsemőkre és kisgyermekekre tervezték, mivel rengeteg szülő tartja túl nagynak a konvencionális fogkeféket. A lágy sörtékkel ellátott fogkefefej nem nagyobb a kisujjunk körménél. A cég 0 és 3 éves kor közötti gyermekeknek ajánlja a fogkefe használatát.

„A BABYSONIC valóban az első helyen áll a csecsemők és kisgyermekek fogápolásában. Mérete és konstrukciója megkülönbözteti minden jelenleg a piacon elérhető modelltől, valamint a tény, hogy a feje vibrál és nem forog, mint azt a hagyományos fogkeféknél megszokhattuk, gyengéddé és kellemessé teszi használatát az apróságok számára.” magyarázta Dominique Tillen, a cég alapítója.  „A szülők és kereskedők válasza a termékre elsöprő volt.” – nyilatkozta.

A 36 grammos fogkefe megvásárolható a cég online áruházában, vagy az Egyesült Királyság nagyobb kereskedésiben, mint például a Boots, Saintsbury’s, Waitrose vagy Mothercare, az ajánlott kereskedelmi áron 8.99 dollárért (10.50 €). Az AAA elem és egy kiegészítő fej szintén részei a csomagnak.

A MailOnline, a Daily Mail weboldala szerint Angliában a gyermekek majdnem fele küzd fogszuvasodással vagy van kitéve annak kockázatának a magas cukortartalmú üdítők, étkezések közötti nassolások, valamint a rendszertelen fogorvosi ellenőrzések miatt. Ezen adatok birtokában a cég reméli, hogy segítséget nyújthat a szülőknek egy, a gyermekek számára létrejött, már egészen korai életkortól fennálló fogászati rendszer létrehozásában.