November második felében (2020. november 17-18.)  került megrendezésre az Alpha-Bio Tec. kétnapos szimpóziuma, a „The Virtual Immediacy Symposium 2020”. Az előadásokhoz online lehetett csatlakozni mindkét nap, díjmentesen.

Az esemény első napján dr. Isabella Rocchietta, dr. Alberto Salgado, dr. Fares Kablan és prof. Samer Srouji  előadásaira került sor. A szimpózium fő témája az azonnali implantálás volt. Az előadók többek között kitértek az esztétikai régióban történő implantálásra és annak fontosságára, ezek rövid és hosszú távú sikerességére, továbbá az irányított csontregenerációra és különböző komplex kihívásokat jelentő esetek bemutatására is.

A szimpózium második napján dr. Iñaki Gamborena, majd dr.  Giampiero  Ciabattoni és dr. Alessandro Acocella előadásait hallhatták az érdeklődők és végül dr. Bodrogi Attila zárta előadásával az eseményt. Ezen a napon is különböző témák kerültek napirendre, így például:  a műtéti és protetikai protokollok betartásának a fontossága, hogyan minimalizáljuk a lágyszövetek elvesztését extrakció során, teljes fogatlanság esetén miként segítenek a különböző, irányított sebészeti sablonok, a digitális protokollok, valamint az előre gyártott protézisek az azonnali terhelésű implantálás során.

Mindkét napot közös beszélgetéssel zárták, ahol a résztvevők kérdéseket tehettek fel az előadóknak. A szimpóziumot és a beszélgetéseket dr. Yaniv Mayer koordinálta.