Az Alpha Implant Kft., mint az Alpha-Bio Tec kizárólagos magyarországi forgalmazója, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy felhasználói és leendő felhasználói magas színvonalú, a legmodernebb implantológiai elveket bemutató szakmai továbbképzésen vehessenek részt. Az Alpha-Bio belső hexes elhorgonyzású spirális implantátumát, annak használatát és előnyeit bemutató előadást dr. dr. Velich Norbert PhD tartja. Az előadás keretén belül a résztvevők megismerkedhetnek az Alpha-Bio SPI implantátum formai kialakításának jellemzőivel, a tervezési sajátosságokból fakadó klinikai előnyökkel. Eseteken keresztül történik a műtéti eljárás és a protetikai lehetőségek bemutatása.
A kurzus gyakorlati résszel zárul.

Élettartam-garancia
Az Alpha-Bio Tec magas minőségű implantátumaira élettartam-garanciát vállal. A garancia kiterjed az implantátum bárminemű sérülésére, kontaminációjára, kilökődésére. A garancia keretein belül az Alpha-Bio Tec kizárólagos magyarországi forgalmazója, az Alpha Implant Kft. végzi el az implantátum cseréjét.

Új fúrókészlet
Az Alpha-Bio Tec örömmel jelentette be az új, professszionális fúrószettjének piaci bevezetését. A szett 35 külső hűtésű fúrót tartalmaz, amelyek az alap és bonyolult implantológiai eseteknél használhatók. Az összeállításban található hét különböző átmérőjű és öt különböző hosszúságú fúró lehetővé teszi a fúrási folyamat még pontosabb ellenőrzését. A különböző hosszok stopper használata nélkül is lehetővé teszik a kívánt mélységű furat pontos elkészítését. A fúrók anyaga rozsdamentes acél, és az átmérőknek megfelelő színkódokkal van ellátva. A fúrók minden csonttípusban használhatók, és optimális flexibilitást kínálnak az orvosnak, aki a klinikai igényeknek megfelelően választhatja ki a fúró átmérőjét és hosszát.

Előnyök:
– Különböző átmérőjű és hosszúságú professzionális fúrók.
– Jobban kontrollálható fúrási folyamat.
– Pontosan a kívánt hosszúságú fúrók;
– Fúróstopper nem szükséges.
– Minden implantátumhoz (SPI, DFI, ATID).
– Minden csonttípushoz.

(X)