Orvoslátogató kollegát keresünk!

This Ad expired and is no longer available.
See our other active classified ads.
by Dr. Ali Dehghani
Published: 2023-01-20 (1 év ago)

A Dentium Hungary fogászati implantátumok forgalmazásával foglalkozik. Keressük azt az új kollegát aki aktívan tud részt venni termékeink promotálásában és értékesítésében és új színfoltja lehet a csapatunknak.

Főbb feladatok, munkák: Kapcsolattartás szakorvosokkal, fogászati rendelőkkel, a cég termékeinek promotálása, kitűzött teljesítménycélok elérése; látogatások megtervezése, kivitelezése. Információk visszacsatolása a cég felé; orvosok részéről felmerülő kérdések megválaszolása, statisztikák készítése és kiértékelése, szakmai konferenciákon és saját képzéseken való aktív részvétel.

Az álláshoz tartozó elvárások: Orvoslátogatói tapasztalat, kapcsolatrendszer fogászatokhoz, gépjármű-vezetői engedély és vezetési tapasztalat; felhasználói szintű számítógépes ismeretek; meggyőző fellépés, határozott személyiség; csapatjátékos szellem és komplex gondolkodásmód és jó kommunikációs és kapcsolatteremtő készség

 

Amit kínálunk: Versenyképes jövedelem, céges személygépkocsi, céges telefon, dinamikus csapat és folyamatos fejlődési lehetőség, közös stratégiai gondokodás.

 

Várjuk jelentkezését fényképes önéletrajzzal az office@dentium.hu email címre.

TOVÁBBI CIKKEK

Next Post

OLVASTA MÁR?

Dental World

APRÓ

WEBSHOP AJÁNLÓ

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

VÁLOGASSON!

Impresszum

Kiadja: DP Hungary Kft.
1012 Budapest, Kuny Domokos utca 9.
Telefon: +36 30 472 0030, 06-1-793-1874
E-mail: info@dental.hu,
Cégjegyzék szám: 01 09 679976

Felelős kiadó: Nagy Erika
Szerkesztőségi titkár: Bárdos Veronika
Tördelő szerkesztő: Sárközi András
Szakmai tartalom felelős: Dr. Riba Magdolna