by Kiadó Fogászati Rendelő
Published: 2021-02-16 (2 hét ago)
Location
Mosonmagyaróvár

Műszakonként, vagy egyben kiadó egy 30 éve működő, kétszékes fogászati praxis egyik teljeskörűen felszerelt rendelője Mosonmagyaróvár szívében, az osztrák és szlovák határ szomszédságában.

A kiadó rendelőről:
Az igényesen kialakított, klimatizált rendelőben egy Sirona 6 kezelőegység található. A rendelő egy elszeparált, 3 székes modern váróteremmel rendelkezik, azonban az itt rendelő orvosok páciensei a közvetlenül mellette lévő központi várótermet is használhatják. A WC és a tágas, teljesen felszerelt konyha használata közös a többi orvossal, asszisztenssel, a vendégek számára külön mellékhelyiség került kialakításra. A rendelő saját panoráma röntgennel és ÁNTSZ működési engedéllyel rendelkezik. A kiadási feltételek teljesen rugalmasak mind az ár, mind a munkanapokat illetőleg – a rendelő hétköznapokon és hétvégente is bérelhető.

A praxisról:
A két rendelő a város központi részén elhelyezkedő Malomszer üzletház főépületében található. A magánpraxis teljeskörű fogászati ellátást biztosít meglévő és leendő páciensei számára, elsődleges célja pedig, hogy a kiadóvá vált rendelőbe olyan szakember/ek kerüljenek, akik teljes, vagy osztott műszakban, kiegészítsék a praxis szolgáltatási palettáját. Nagy szeretettel fogadnánk parodontológus és/vagy fogszabályozó szakorvos kolléganőket vagy kollégákat, akiknek akár beteganyagot is tudunk biztosítani.

Amennyiben szívesen megtudnál többet a kiadó rendelőről, vagy az együttműködés részleteiről, keress minket bizalommal!