-/1
by Optima Ratio Könyvelő Iroda Kft.
Published: 2021-01-27 (1 hónap ago)
Location
Óbuda, Budapest, Pest-megye

MEGBÍZHATÓ SZOLGÁLTATÓT KERES?
Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, a legjobb megoldás: Optima Ratio Kft. A név kötelez.

Az Ön vállalkozása jó termékekkel, sikeres marketing és értékesítési stratégiával kiemelkedő bevételt érhet el, de a hosszú távú és eredményes gazdálkodás egyik meghatározó eleme a professzionális könyvelés.

Mi törekszünk arra, hogy a partnereink számára mi legyünk a legjobb könyvelők. Ha olyan területről érkezik hozzánk új partner, mely területen még nincs tapasztalatunk, mielőtt elvállaljuk a könyvelést, a jogszabályi háttéren túlmenően tanulmányozzuk a szakterületét, hogy “egy nyelvet” beszéljünk, megértsük a cége működését, segíteni tudjuk a gazdálkodását, és legális adótervezési és költséghatékonyságot növelő javaslatokkal növeljük a profitabilitását.

Csak annyi ügyfelet vállalunk el, amennyit a lehető legmagasabb színvonalon ki tudunk szolgálni, kellő figyelmet és időt tudjunk fordítani a személyes kapcsolattartásra. Olyan ez, mint amikor egy 50 asztalos étteremben nem két felszolgáló rohangál a vendégek között, hanem egy dolgozóra csak annyi asztal jut, hogy a vendég minden rezdülésére tudjon kedvesen, szakszerűen és gyorsan reagálni.

EZT KÍNÁLJUK ÖNNEK:

SZAKTUDÁS:
Több évtizedes, hazai, multinacionális cégeknél, és az adóhatóságnál szerzett szakmai tapasztalattal segítjük a cége fejlődést. A munkatársaink regisztrált mérlegképes könyvelők a cégvezetők ezen felül regisztrált adótanácsadók, közgazdászok. A magunkat és munkatársainkat folyamatosan képezzük, informatikai rendszerinket fejlesztjük.
BIZTONSÁG:
50 millió Ft-os teljes körű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.
ÉRTHETŐSÉG:
A szükséges tudnivalókat, változásokat időben és érthetően elmagyarázzuk Önnek.
MEGBÍZHATÓSÁG:
Elérhetőek vagyunk, hívásra, e-mailre gyorsan, válaszolunk, irodánkban rugalmasan fogadjuk. Ügyfeleinkre Kiemelt figyelmet fordítunk.
Az Ön sikere a mi sikerünk is. Forduljon hozzánk bizalommal!

Jöjjön el hozzánk, beszélgessünk, ha minket választ, mindet megteszünk, hogy rászolgáljuk a bizalmára, ha nem vendégünk volt egy kávéra, teára!

Keresztesi Attila
Optima Ratio Kft.
+36 20 492 6712

https://www.optimaratio.hu/