by Globe Dental
Published: 2021-06-10 (6 nap ago)
Location
Balatonkenese

Több mint tíz év kemény munkájával hoztuk össze a Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők 13 fős kiváló orvos csapatát, melynek minden egyes tagjának köszönhető a kiemelkedően magas szintű szakmai munka és a folyamatos fejlődés. Szakorvosaink egymást támogatva dolgoznak pácienseink 100%-os elégedettségéért.

Balatonkenesén 9 székes rendelőnkbe implantációs protetikában jártas szakorvos kollégát keresünk.

Jelentkezz hozzánk, ha egy nagyon erős, innovatív csapatban szeretnéd megvalósítani szakmai céljaidat!

  • Rád van szükségünk, ha fogpótlástan szakvizsgával, de legalább sikeres szakmai tapasztalattal rendelkezel. Szeretnél nagy tudású és szakmai tapasztalattal rendelkező szájsebészekkel együtt dolgozni és velük együtt learatni a sikeres munkáért járó hálás dicséreteket. Ismered a legmagasabb minőségű implantációs rendszereket (mi a Straumann implantátumokat használunk)
  • Köztünk a helyed, ha mindig a maximumot akarod nyújtani és minden érdekel, ami a szakmában új és forradalmi. Ha fontos Neked, hogy az ötleteidet és fejlesztéseidet támogassa a szakmai tulajdonos, de nem szeretnél a főnököd árnyékában dolgozni. Ha értékeled a rendelőd XXI. századi felszerelését, a szakképzett és elkötelezett asszisztensedet. Jól éreznéd magad egy vadonatúj 500 négyzetméteres magánrendelőben és élveznéd, ha magasan képzett adminisztratív állomány segítené a munkádat.
  • Te lehetsz a csapatunk legújabb üdvöskéje, ha érdeklődéssel várod és elfogadod a kollégák véleményét és tapasztalatait. Ha szereted megosztani a saját tudásodat, ha büszke vagy az eredményeidre és hajlandó vagy támogatni, aki a segítségedet kéri.

A szakmai kihíváson túl, jól megérdemelt, kiemelkedő javadalmazással hálájuk meg a munkádat. A cég pénzügyi eredménye markánsan tükröződik az azt megtermelő orvosok jövedelmében.

Minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz egy kitűnő csésze kávé, vagy tea mellett.

Várunk a csapatunkba!