by Ivánka-Tóth Zsuzsanna
Published: 2022-05-04 (3 hét ago)

Az Ép-Dent Fogászati Klinika 2003 óta áll a páciensek szolgálatában teljeskörű fogászati-, szájsebészeti- és protetikai szolgáltatással egy helyen. Ez idő alatt folyamatosan arra törekedtünk, hogy a belénk vetett bizalmat maximálisan megszolgáljuk.

Fogászati rendelőink több telephelyen barátságos, kellemes környezetben vonultatják fel a fogászatban elérhető legkorszerűbb, innovatív eszközöket, gépeket, technológiákat. Nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikai fogászati szolgáltatásokra is, többek között: a fogfehérítés, fogékszer, hellbo-kezelés, vagy akár a cirkónium korona alkalmazásával.

Cégünk

FOGORVOSI pozícióba

várja új, lelkes kolléga jelentkezését

DEBRECENI rendelőnkbe.

 

Amit új munkatársunknak kínálni tudunk:

Fogászati klinikánk a szakmában kiemelt fix- és teljesítményalapú bérezésen felül az utazással kapcsolatos költségeidet is megtéríti. Nap mint nap színvonalas és igényes munkakörnyezetben végezheted munkád egy kedves és gyakorlott asszisztens társaságában. Valamint a vezetőség részéről abszolút a szakmai fejlődésedet támogató és rugalmas hozzáállást tapasztalhatsz. És más részterületek jó fej, lendületes kollégái is segítik a munkádat…

 

Amit elvárunk a jelölttől:

Nyilvánvalóan fogorvosi diplomával kell rendelkezned. Ezen kívül elengedhetetlen, hogy a szakma iránti feltétlen elhivatottságod meglegyen, illetve magabiztos légy abban, amit csinálsz. Fontos, hogy alapvetően pozitív és eredmény-orientált személyiséggel rendelkezz. És néha az is szükséges, hogy egy-egy szituációt kellő rugalmassággal kezelj. A jelenlegi helyzetre tekintettel szigorúan elvárt a SARS-CoV-2 koronavírus elleni védőoltás megléte is. Végül, de nem utolsó sorban: pályakezdőként is szívesen várunk csapatunkba, de ha már több éves fogorvosi tapasztalattal rendelkezel, nyert ügyed van!

 

Maga a feladat:

Elsősorban általános fogászati feladatok: konzerváló fogászati- és a protetikai szakterület ellátása a cél.

 

Ha úgy érzed, Te vagy a mi emberünk, küldd el fényképes szakmai önéletrajzod az ivanka.toth.zsuzsanna@epdent.hu címre, hogy mielőbb együtt dolgozhassunk!