Fogorvos – Balatonkenese

This Ad expired and is no longer available.
See our other active classified ads.
  -/1
by Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Centrum
Published: 2023-10-11 (8 hónap ago)

Cégünk két modern fogorvosi rendelőt üzemeltet, az egyik Budapesttől egy órányira, a gyönyörű és méltán népszerű Balaton partján található. Számunkra rendkívül fontos, hogy kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtsunk pácienseinknek, különös tekintettel a teljes mosolyfelújításokra. Éppen ezért megfelelő tapasztalttal rendelkező fogorvost keresünk balatonkenesei 12 rendelős központunkba. Olyan kollégát keresünk, aki szívesen csatlakozik nagy páciens forgalmú rendelőhöz és egy támogató, innovatív 16 fős Fogorvosi Teamhez
Kattints videónkra, ahol összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat:

A munkavégzés során jelentős segítséget nyújt praxislaborunk, ahol magasan képzett fogtechnikusok dolgoznak. Csapatunk összetartó és segítőkész, és rendszeresen tartunk meetingeket, valamint biztosítjuk a továbbképzési lehetőségeket, hogy folyamatosan fejlődhessünk.

Amellett, hogy szakmailag elkötelezettek vagyunk, fontos számunkra a kollégák boldogsága és elégedettsége is. Különös figyelmet fordítunk a jó munkahelyi körülményekre, és szeretnénk olyan elismert rendelőt építeni, amely méltán híres a szakmai színvonaláról és a csapatszelleméről.

Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnél része lenni egy ilyen csapatnak, és anyanyelvi szinten beszélsz magyarul, akkor kérjük, küldd el önéletrajzod és motivációs leveled az alábbi elérhetőségre:

Email: job.globedental@gmail.com

Tel.: 0036202626484

TOVÁBBI CIKKEK

Budapest, 2024. május 2. – Miként alakítja át a digitalizáció és a mesterséges intelligencia a fogorvosi ellátást? Hogyan építhetők be...

Next Post

OLVASTA MÁR?

Dental World

APRÓ

WEBSHOP AJÁNLÓ

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

VÁLOGASSON!

Impresszum

Kiadja: DP Hungary Kft.
1012 Budapest, Kuny Domokos utca 9.
Telefon: +36 30 472 0030, 06-1-793-1874
E-mail: info@dental.hu,
Cégjegyzék szám: 01 09 679976

Felelős kiadó: Nagy Erika
Szerkesztőségi titkár: Bárdos Veronika
Tördelő szerkesztő: Sárközi András
Szakmai tartalom felelős: Dr. Riba Magdolna