-/1
by Globe Dental
Published: 2021-05-03 (1 hónap ago)

Több mint tíz év kemény munkájával hoztuk össze a balatoni Globe Dental Fogászati és Szájsebészeti Magánrendelők 9 fős kiváló orvos csapatát, melynek minden egyes tagjának köszönhető a kiemelkedően magas szintű szakmai munka és a folyamatos fejlődés. Ehhez a teljesítményhez elhivatott, hozzáértő segítség kell, amit asszisztenseink és dentálhigiénikusaink biztosítanak.

Balatonkenesén 9 székes rendelőnkbe új asszisztens kollégákat keresünk.

Jelentkezz hozzánk, ha egy nagyon erős, innovatív csapatban szeretnéd megvalósítani szakmai céljaidat!

  • Rád van szükségünk, ha képzett asszisztens vagy és szakmai tapasztalattal rendelkezel.
  • Köztünk a helyed, ha mindig a maximumot akarod nyújtani és minden érdekel, ami a szakmában új és forradalmi. Ha értékeled a XXI. századi felszereléssel bíró rendelőt, ahol dolgozol. Jól éreznéd magad egy vadonatúj 500 négyzetméteres praxisban és élveznéd, ha magasan képzett adminisztratív állomány segítené a munkádat. Igényed van a szakmai fejlődésen túl például a német nyelv elsajátítására, amire munka közben lehetőséged nyílik.
  • Te lehetsz a csapatunk legújabb üdvöskéje, ha érdeklődéssel várod és elfogadod a kollégák véleményét és tapasztalatait. Ha szereted megosztani a saját tudásodat, ha büszke vagy az eredményeidre és hajlandó vagy támogatni, aki a segítségedet kéri.

Ugye jól hangzik? Küldd el fényképes önéletrajzodat nettó bérigényed megjelöléséve a direktorin.globedental@gmail.com e-mail címre!

Várunk a csapatunkba!