2030.Érd,

This Ad expired and is no longer available.
See our other active classified ads.
by Dr. Zsiga Klára
Published: 2023-10-02 (10 hónap ago)
100Ft
Location
Érd

Partner keresés, Üzlet, Karrier

 

Kedves Kolléga, leendő Partner!

Mindannyiunk vágya, hogy saját praxist építsünk, a pácienseinket egy személyes, bizalmi közegben, a mi saját orvosi meggyőződésünk szerint lássuk el. Számos fogorvos indul el ezen a rögös úton, megvalósít egy nagyobb infrastrukturális beruházást és kezdi saját környezetéből ellátni a betegeket. Aztán növekszik és hosszú évek után megtérül a beruházás: szakmailag és anyagilag is függetlenné válik. Ez rengeteg idő.

Mit szólna, ha azt mondanám, éveket spórolhat és nem a nulláról kell kezdenie?

Dr. Zsiga Klára vagyok közel 20 éve praktizálok Érden. Stabil, megbízható páciensköröm alakult ki, és sikerült egy csodás hangulatú, remekül felszerelt 2 székes rendelőt létrehoznom. Nem szeretném ezt a rendelőt, a hírét és a páciensek bizalmát „kukába dobni”, amikor néhány év múlva nyugdíjba vonulok.

Keresek olyan fiatal, ambiciózus fogorvos kollégákat, aki hosszú távon képzelik el a jövőjüket Érden, szeretnének saját praxist felépíteni és prosperálónak tekintenék, ha nem a nulláról kellene kezdeni, hanem azonnal szakmailag és anyagilag is működőképes saját rendelőbe „ülnének át”.

Keresem a partnerem, aki átveszi tőlem és tovább viszi az” ErDental” fogászatot. Aki aztán saját gyermekeként szereti, fejleszti és már a saját elképzelései szerint alakítja tovább.

Kérem, keressen meg az alábbi elérhetőségek egyikén, ha szívesen indítana saját magánpraxist, de egy előnyösebb helyzetből szeretne indulni, mint kollégái!

 

Szívélyes üdvözlettel,

Dr. Zsiga Klára

drzsigak@gmail.com

 

TOVÁBBI CIKKEK

Next Post

OLVASTA MÁR?

Dental World

APRÓ

WEBSHOP AJÁNLÓ

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

VÁLOGASSON!

Impresszum

Kiadja: DP Hungary Kft.
1012 Budapest, Kuny Domokos utca 9.
Telefon: +36 30 472 0030, 06-1-793-1874
E-mail: info@dental.hu,
Cégjegyzék szám: 01 09 679976

Felelős kiadó: Nagy Erika
Szerkesztőségi titkár: Bárdos Veronika
Tördelő szerkesztő: Sárközi András
Szakmai tartalom felelős: Dr. Riba Magdolna