Svájci minőség, innovatív adottságok, könnyű használhatóság méltányos áron. Ezek az adottságok alapvető tényezők a korszerű implantológiában – mi ezt úgy nevezzük, hogy a TRI fogászati implantátum elvei.

A TRI implant Dental World akciója keretében a cég grátisz biztosít 1 darab TRI-vent implantot az érdeklődők számára – további információk Dental World B212 stand.

A TRI Dental Implants (Through Research Innovative – kutatás által innovatív) örömmel jelenti be, hogy visszatért Magyarországra egy új csapattal és egy régi szakemberrel, Sulyok Istvánnal, aki többéves szakmai tapasztalattal, sikeres üzleti múlttal rendelkezik. Minőségi terméket  kínálunk, jó ár-érték aránnyal, emel- lett arra törekszünk, hogy kiváló minőségi szolgáltatást  és támogatást kínáljunk Önnek. Kezdje Ön is ve- lünk újra, és tapasztalja ki a továbbfejlesztett, drámaian újszerű svájci TRI implantátumot, amelyet a híres dr. Marius Steigmann fejlesztett.

TRI® Friction – kiváló tapadás

– Nincs mikro mozgás

– Nincs csavar lazulás

TRI® BoneAdapt – kiváló rögzülés a csontban

– Önmetsző triplamenetes élvezető

– Premier stabilitás még lágy csontban is

TRI SBA® Surface – kiváló felszín

SBA: Sand-Blasted, large-grit, double Acid-etched (homokkal fújt, duplán savval mart felület) Több mint 20 éve bevált felületkezelési technika. Gyors és megbízható csontintegráció!

50%-kal kevesebb komponens, 50%-kal alacsonyabb ár, 100% svájci minőség!

TRI Implants

Látogasson el a Dental World-ön a „B” sor, 212-es szám alatti standunkhoz október 17–19. között, és ismerje meg a világ egyik legismertebb progresszív implantátumrendszerét. Várjuk szeretettel jelentkezését!

Sulyok István – Sales Manager Hungary
Mobil: +36 30 962 8811
Email: sulyok.istvan@tri-implants.com