Bázel, Svájc: A Straumann újabb sorozatát indította el a Straumann PLAY-nek. A második évadban a digitális munkafolyamatokra összpontosít. Ebben az új szezonban Dr. Hugo Madeira, a portugáliai Lisszabonban található Clínica de Implantologia Avançada korszerű implantológiai klinika alapítója öt részből álló utazásra viszi a közönséget a digitális fogászatban.

A digitális munkafolyamatok pontosságot és megbízhatóságot nyújtanak a fogorvosok számára és jelentős időt takaríthatnak meg. Ez magasabb kényelmi szintet jelent a betegek szempontjából. A StraumannPLAY új évadjában Madeira belemerül abba, hogy a fogorvosok hogyan tudják kezelni ezeket a munkafolyamatokat, és megvitatja a sikeres kezelések alapvető eszközeit. Minden 10 perces epizód bepillantást nyújt egy konkrét témába, például az intraorális szkennelésbe vagy a tökéletes mosolyba. A 2. évad első epizódja megvizsgálja az intraorális szkennerek bevezetésnek gyors elfogadását a praxisokban a szokásos lenyomatvételek vagy modellek helyettesítésének érdekében. A második részben Madeira elmagyarázza, hogy a fogorvosoknak hogyan, miért és mikor kell használniuk a műtéti sablont. A következő epizódok a „Műtéti sablon megtervezését és a kinyomtatását „ a „ Hogyan tervezzünk egy mosolyt ” és a „ Fogpótlás és kifaragás ” témáit fedi le.

A StraumannPLAY-t amelyet kollégák hozták létre kollégák számára, tavaly indították el fogorvosi tartalmak megosztására szolgáló eszközként. A platform kielégíti a könnyen elérhető tartalmak és formátumok iránti növekvő igényt és érdeklődést. Ideális mobil eszközökhöz, amikor menet közben hallgathatjuk. Az 1. évad, melynek címe „A digitalizálás az Ön praxisában”, nagy siker volt: közel 3000 megtekintést regisztrált és számolt.

A StraumannPLAY epizódjai a www.straumann.com/play oldalon tekinthetők meg.

Ossza meg véleményét!

A DENTAL.HU a fogászati szakma portálja.

Az Ön véleménye, hozzászólása, aktivitása legalább olyan fontos, mint a cikk, amit elolvasott. Ossza meg a cikket ismerőseivel vagy szóljon hozzá, mondja el véleményét a Facebook oldalunkon.