Bio-Emulation 360° Kongresszus
Berlin 2015. július 4–5.

A Dental Press Kiadó 2003 óta franchise-partnere a Dental Tribune International lapkiadónak, ezen együttműködés keretében adjuk ki a Dental Tribune „worldwide” újságot és a nemzetközi kiállításokon ismert today kiállítási napilapot is.

DSC0373

A Dental Tribune évek óta szervez ún. „Master Kurzusokat”, melyek a legkülönbözőbb szakterületeket ölelik fel. A kurzusok helyszínei rendkívül változatosak, szinte az egész világon, Dél-Amerikától Európán át Dubajig részt vehetnek ezeken az érdeklődők.
A képzések az Amerikai Fogorvosok Egyesületének (ADA) akkreditációja által elismert, féléves vagy egyéves kurzusok. A legmagasabb szintű továbbképzések ezek, a részt vevő fogorvosok itt a szakma legrangosabb előadóitól valóban „upgrade” ismeretekhez juthatnak. (E lehetőségekről részletesebben a www.tribunecme.com weboldalon lehet tájékozódni.)

DSC0772

A Dental Press a DTI hivatalos partnereként, különböző szakmai utak szervezésében is részt vesz a Winair Utazási Irodával együttműködve.

A „Bio-Emulation 360°” rendezvényt ajánljuk most Önöknek, mely idén Európa egyik legszebb fővárosában, Berlinben kerül megrendezésre. A szakmai programot olyan kiváló előadók neve is fémjelzi, mint Andrea Fabianelli, August Bruguera, David Gerdolle, Gianfranco Politano, Jungo Endo, Oliver Brix, Stephane Browet, Thomas Singh és Jason Smithson. A kétnapos, intenzív szakmai program egyedülálló workshoplehetőségeket is kínál a résztvevőknek. Az előadás-sorozatot egy különleges esti program zárja.

Vegyen Ön is részt e kiváló tanárok,  mentorok továbbképzésén!

Bővebb információ: www.bioemulationcampus.com

Az utazási ajánlatunk költségei – a fogászatban dolgozók számára – teljes egészében szakmai útként könyvelhetőek el.

Winair ajanlat

Bio hird