Format: et-post-format-video

Minimál invazív beavatkozások mindenek felett!

A Dental World 2019-es Micro-World Kongresszusának volt vendége dr. Alessandro Conti, aki az Olaszországi Esztétikai Fogászati Akadémia aktív tagja. A workshop program keretében a direkt anterior restaurációk készítéséről vezetett hands-on kurzust, valamint a cikksorozatunkban már korában bemutatott dr. Domenico Massironi-val tartott előadást a modern esztétikai fogorvoslás új koncepcióról is.

Olvass tovább

ENDORESTODONTIA – Az endodontia és a restauráció szimbiózisa a fogorvossal

Dr. Mile Churlinovval – a nemzetközileg elismert endodontiai előadóval – a 2019-es Dental World Endodontia Kongresszusán beszélgettünk. Előadásában szorgalmazta a gyökérkezelési eljárások és a fogfelépítések egyszerre történő dinamikus alkalmazását. Ezzel az ötvözött szemlélettel nem csak időt spórolhatunk, hanem javíthatjuk a kezeléseink sikerességét is.

Olvass tovább

Mit kezdjek a fogászati szoftverrel, ha már egyszer kötelező?

Sokan Tetfogról vagy egyenesen papír alapú kartonozásból térnek át az EESZT miatt a modern fogászati szoftverekre. A váltás nehéz, új dolgokat kell megtanulni, folyamatokat kell átalakítani. De mi lehet ennek az előnye, ha már egyszer kötelező, avagy mire jó a fogászati program az államilag előírt jelentéseken kívül.

Olvass tovább

Septodont USP Twist

APRÓ

WEBSHOP ajánló