Google+
Főoldal / Kiállítások

Kiállítások

VIII. Upgrade Show 2016

Upgrade mediaajalnlo 2016Mit hoz a 2016-os esztendő a fogászatban? Milyen új trendek, eljárások, technológiák várják a mindig megújuló szakmát? Hogyan tud versenyképes maradni a nyitott és egyre zajosabb nemzetközi piacon?

A továbbképző rendezvényre azokat várjuk, akik nem elégszenek meg a tegnapi ismereteikkel, és mind elméleti, mind gyakorlati megközelítésben lépést akarnak tartani a világgal. A szervezők korábbi tapasztalatai és a nemzetközi rendezvényeken gyűjtött új ismeretek alapján egy szélesebb körű, átfogóbb koncepciót és tematikát mutat be a VIII. Upgrade Show.

A kiállítás tájékoztató anyagának letöltéséhez kattintson az alábbi linkre:
Upgrade 2016 médiaajánló

A kiállítói jelentkezési lap letöltéséhez kattintson az alábbi linkre:
Upgrade 2016 jelentkezési lap

Dental World 2016

DentalWorld 2016 mediaajanloTöbb mint 50 000 látogató a 15 év alatt, több száz előadás, nemzetközi workshopok, fogászati kongresszusok és több ezer sikeres üzlet a kiállítói standokon – ez a Dental World immár másfél évtizede. A nemzetközi fogászati szakkiállítás és továbbképző konferencia, amire nemcsak a hazai fogorvos-, fogtechnikus-, szájhigiénikus- és kereskedőtársadalom, de a környező országok szakemberei és gyártói is rendszeresen ellátogatnak. Három nap, amikor megéri kapcsolatokat építeni, újat tanulni és tanítani, hasznos és szükséges eszközöket beszerezni, és versenyképesebbé válni az egyre növekvő versenyben.

A kiállítás tájékoztató anyagának letöltéséhez kattintson az alábbi linkre:
Dental World 2016 médiaajánló

A kiállítói jelentkezési lap letöltéséhez kattintson az alábbi linkre:
Dental World 2016 jelentkezési lap

Hozzászólás írása

Az oldal tetejére