Google+
Főoldal / apróhirdetések / összes hirdetés

összes hirdetés

  : 6 580 000 Ft
  Nagy Balázs
  : +36308260748
  Honlap megtekintése Üzenek a hirdetőnek

  Egy új fogászati kezelőegység gyártása 6-9 hétig is eltart.
  Ön azonban nem tud hónapokig várni?

  Most tudunk segíteni!

  Kiállítótermünk gyöngyszemét az Önéhez hasonló sürgős szükséghelyzethez szereltük fel. Így tehát tökéletesen illik a legtöbb magyar fogászati rendelő tevékenységi köréhez. Egy igazi "jolly joker" ez az elegáns homokszínű, érintőkijelzős Diplomat DC310, amelyre talán éppen Ön vár. Pillanatok alatt lecsaphat rá, viszont 15 évig is maradhat. Több, mint 1000 hazai fogorvos kedvenc kezelőegység márkája a Diplomat.

  Hogy mit tud a kezelőegység?

  ÉRINTŐ KIJELZŐ
  Az áttekinthető, magyar nyelvű menüben Ön 9 kedvenc programot állíthat be minden egyes kézidarab számára. Az érintőkijelzőt gumikesztyűben is kitűnően használhatja.

  KÉZIDARABOK
  Ehhez a kezelőegységhez a professzionális LED-es és szénkefementes kézidarabokat ajándékba kapja a gyári alapinstrumentek helyett!

  ELEKTROMOS ÖBLÍTŐ CSÉSZE
  Az innovatív öblítő csészét nemcsak gyönyörű, íves kialakítása miatt fogja szeretni. Gombnyomásra be- és visszafordul, s ezt a gondoskodást páciensei is értékelni fogják.

  MULTIFUNKCIÓS LÁBKAPCSOLÓ
  A vízszintes mozgatású tervezésnek köszönhetően Ön mindkét lábán egyformán támaszkodhat, ezzel hosszú távon óvhatja gerince egészségét. A programozható gombokkal Ön a készülék minden elemét kényelmesen, kéz nélkül vezérelheti.

  XENOS LED SZENZOROS
  ORVOSI LÁMPA
  A Xenos a legmodernebb és legpraktikusabb fogászati orvosi lámpa. Érintés nélkül (non touch) ki-be kapcsolható, két fokozatú fényereje egyedi igény szerint előre beállítható. A lámpatest és az önkiegyensúlyozó lámpakar is 3 dimenzióban mozgatható, így tökéletesen célra állítható. A napfénnyel megegyező 30.000 lux fényerővel rendelkezik.

  A KEZELŐSZÉK
  Az anti-undress szék döntéskor nem húzza fel a páciens felső ruházatát. A kényelmes kezelés érdekében a 3D-s fejtámla minden irányban, így ferdén oldalra is billenthető. Akadály esetén a biztonsági kapcsoló megállítja a szék mozgását. A svájci, varrásmentes kárpit 100%-osan fertőtleníthető. Gyönyörű, otthonos homokszínű változat.

  TETSZIK. MENNYIBE KERÜL?

  KÉT FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉG IS VAN...

  1. Az első, ha egy összegben vásárolja meg a kezelőegységet
  7 853 700 Ft helyett csupán 6 580 000 Ft-ért.*

  Sürgős helyzetben a legjobb, ha Önnek jelenleg van egy teljes kezelőegységnyi készpénz tartaléka, ami bármikor mozgósítható. Azonban ha Önnek váratlanul támadt szüksége egy új kezelőegységre, akkor valószínűleg nem tudott felkészülni. Mi viszont igen!

  *az eredeti ár ajándék eszközszett nélkül, lásd az oldal alján!

  2. Második lehetőség: Új kezelőegység heti 3 fogtömésért, azonnal...

  Már előre megspóroltunk Önnek több hét kockázatos és veszteséges utánajárást. Felkutattuk Fogorvosaink számára az általunk fellelhető legkedvezőbb és legbiztonságosabb lízing konstrukciót, hogy ne tudják kihasználni Önt a bankok nehéz helyzetében.
  Létezik nyereséges lízing? Kipróbáltuk, működik...

  HETI 3 FOGTÖMÉSBE KERÜL ÉS AZONNAL TELEPÍTJÜK​

  ...csupán 7000 Ft-os tömésenkénti árral számolva! A lízing feltételek 1 lépéses megvizsgálása után a szerződést pár nap alatt megkötheti. A szerződés aláírását követően 1 héten belül díjmentesen telepítjük fogorvosi rendelőjében a Diplomat DC310-et.​
  Itt fordul nyereségessé ez a kezelőegység, akár egy összegben vásárolja meg, akár lízingeli a készüléket, mert Ön ehhez a kezelőegységhez a minőségi kézidarab szettet ajándékba kapja tőlünk!


  Nem kell kifizetnie, elengedjük az árát:Takarítson meg 1 273 000 Ft-ot!

  Kösse meg élete legjobb fogászati üzletét alkalmi,

  Ez a hirdetés 29 alkalommal volt megjelenítve.
  Az oldal tetejére