Hirdetés

HUF 0
Nagy Péter Fogtechnikus Mester
06709443610
Weboldal meglátogatása Üzenek a hirdetőnek

Egyedülállóan kíméletes thermoplasztikus protkók a Denfo-nál

Fogsorcsináltatás szombat-vasárnap is, egy nap alatt is

Amerikából jöttek a nyíregyházi fogsorkészítő vállalat kíméletes sztárjai

Száj melegétől puhul, allergiamentes, kényelmes, kiválóan tapad, könnyű megszokni, mert az ínyt nem töri – mi az?
A kérdésre adható legjobb válasz egy beépített rugós eljárással készített fogmű, az érintettek szavával szólva megoldás arra, hogy ne mozogjon, ne lötyögjön, ne essen ki az alsó protézis.
Nyíregyházán a Sipkay utca 3. szám alatt, a Denfo Fogsorcentrumban az implantátum árának töredékéért stabillá teszik a fogsort. A centrum naponta 8-tól 16 óráig tart nyitva, de a
06 42 443 610-es telefonszámon bejelentkezőket akár szombat-vasárnap is szeretettel várják.
Esztétikus kivitelben
A céget 1981-ben Nagy Zsigmond fogtechnikus mester alapította, sokan még mindig így emlegetik: a híres Nagy Zsiga-féle labor. Ezzel a több évtizedes szakmai tapasztalattal készít kivehető és beragasztott fogpótlásokat a Sipkay utcai centrum. Mindezt rövid határidővel, esztétikus kivitelben, kedvező áron. Megtervezik páciensek leendő pótlását, protézisét, a széles termékkínálatból bárki válogathat.
A Fogsorcentrumban megtekinthető a cég által kínált valamennyi fogpótlás, s e bemutatómunkák közül könnyebb kiválasztani a legmegfelelőbbet. A szolgáltatások körébe beletartozik a fogsorkészítés többféle kivitelben, akár egy nap alatt is. Készítenek porcelán és cirkon koronákat, hidakat, fogbeültetéses felépítményeket, pótlásokat. Javítanak fogsort, ha kell, ínykímélő bélelővel puhára párnáznak régi protéziseket. Természetesen magas szakmai szinten megoldott a fogorvosi közreműködés, igény szerint még helyszínre is kiszállnak szociális otthonokba, illetve fekvőbetegekhez.
A nyugdíjasok pénztárcájához árengedménnyel igyekeznek idomulni, így nem olyan megterhelő a fogpótlás költsége.
Világsiker Nyíregyházán, csak itt!
A Denfo Fogsorcentrum legnagyobb sztárjai azonban azok a nemrég még világújdonságnak számító, TCS iFlex és Unbreakable Nylon thermoplaszt fogsorok, melyek a száj hőjétől idomulnak a fogínyhez, egyedülállóan kímélik ezt a feltörésre igen érzékeny részt. Éppen ezért a cég egyik közismert szlo¬genje: „Ha töri az ínyét a hagyományos, allergén összetevőket tartalmazó kemény protézis, csináltassa élete legkomfortosabb fogsorát velünk!” A thermoplaszt fogsor kényelmes viselet, s miután az ínyfeltörés okozta fájdalom kizárt, azok is viselik, akik nem tudták megszokni régi, kemény alsó protézisüket. Duplán vonzó ez a flexibilis, thermoplasztikus technológia, hiszen ez a kivehető fogsor életre szóló törhetetlenségi garanciával készül.
Amerikai Thermoplastic Comfort System eljárás
Eredeti TCS amerikai, technológiával csak itt készül ilyen kíméletes fogsorpótlás. A Denfo cég Fogsorcentrumának szakemberei arra külön felhívják lehetséges pácienseik figyelmét, hogy a fogsorokra kétéves garanciát is nyújtanak. KM

Információk

Denfo Fogsorcentrum
4400 Nyíregyháza, Sipkay utca 3.
(A Görömbei cukrászda után az első köz jobbra.)
Telefon: 0642443610
denfo.oldalunk.hu

Ezt a hirdetést 110 alkalommal nézték meg.