Hirdetés

HUF 0
Mester Zsuzsa
06203288383
Budapest, Magyarország Üzenek a hirdetőnek

A 3x150nm mediterrán ingatlan 2014. évben került átépítésre.

Az épület 2. szintje beépített fogászati létesítménynek, rendelőknek, fogászat-, fogtechnikai labornak, irodának, recepciónak lett kialakítva. Fogorvosi rendelőkből kettő teljes mértékben felszerelve A-dec pneumatikus vezérlésű fogorvosi kezelőegységgel, rtg-vel, panoráma rtg-vel. A harmadik rendelő részben felszerelt (rtg, bútorzat, gépészet a kezelőegység számára). Minden rendelőben különálló légkondicionálási lehetőséggel. Jelenleg elnyert pályázaton a 3. rendelő kezelőegységgel. Egyidőben 2-3 fogorvos tud rendelni. Felkészült a rendelő alap fogászati, konzerváló fogászati, gyermek és fogszabályozást ellátó fogászati, valamint kisebb szájsebészeti műtétek elvégzésére, implantálásra.

Az épület természetes építőanyagok felhasználásával készült. (polgárdi kő, természetes nádpalló hőszigetelés, porotherm tégla dryvit háló és vakolat). Az épület 1994-ben megjelent a Szép házak című újságban. 2014-ben teljes felújításon esett át, teljes energetikai átépítés, elektromos és vízhálózat csere, 60 kW-os Remeha gázkazán beépítés. Padlófűtés kialakítása öt rétegű csővel.

A legalsó szinten a rendelők építészetileg kialakítottak, de víz, fűtés, burkolatok még az eredetiek, ezek cseréje, illetve felújítása a későbbi felhasználás ismeretében esedékes. Az épület teljes közműves. A telek területe meghaladja az 1200m2-t.

Az ingatlan Velence város belterületén, azon belül a Bence hegyen van. Kisebb átalakítással a több rendelős fogászat mellett egy lakás szint elválasztható. Közeli szomszédságban spa hotel üzemel, ahol hosszabb kezelés alatt megszállhatnak a betegek. A felszerelt ingatlan ára 150 millió Ft.

Ezt a hirdetést 103 alkalommal nézték meg.