Hirdetés

HUF 17457000
Kuncsner Monika
+36308308587
Budapest, Magyarország
Weboldal meglátogatása Üzenek a hirdetőnek

A 3D TECHNOLÓGIA, AMELY AZONNALI TÉRFOGATMÉRÉSSEL ÉS A CSONTSŰRŰSÉG MEGHATÁROZÁSÁVAL SEGÍTI AZ IMPLANTÁTUM TERVEZÉSÉT
Az ACTEON, mindig odafigyelve az orvosok igényeire, kifejlesztett egy új fogászati panoráma röntgen egységet, az X-Mind trium-ot, amely előrelépést jelenthet a 3D (CBCT) technológiához képest és kefalometriás funkcióval is felszerelhető. Számos választható látómezőt biztosít, amely segíti a 2D és 3D vizsgálatokat. További jellemzője, hogy a sebessége a piacon egyedülálló!
Mivel a dizájn és az intuitivitás alapvető értékünk, az ACTEON neve elválaszthatatlanul összeforrt a MAC-környezettel, és az X-Mind trium termékkel a fogászati CBCT piac fő szereplőjévé vált.

Az X-Mind trium 360 fokos elforgatással működik, a kiválasztott látómezőtől függően 18-27 másodpercig. 3D rekonstrukció mindössze 29 másodperc alatt!
Az X-Mind trium 75 µm-es felbontása nagy mértékben növeli a diagnózis és az endodonciás kezelések sikerességét.
Távolítsa el a fémek okozta csíkokat és sötét sávokat, ezzel jobban elkülönítve az egyes szöveteket (csont/fog/fém). A felvétel kívánság szerint újra felépíthető az állítható szűrőkkel, a kívánt információk alapján, valamint annak függvényében, hogy mennyire szükséges csökkenteni a műtermékeket.
Mindössze néhány másodperc alatt elkészítheti és kinyomtathatja az implantátum részletes leírását ábrákkal, és ennek segítségével a páciens vagy egy referens szájsebész pontosan megismerheti a beavatkozást.
Ezt a hirdetést 372 alkalommal nézték meg.