Az Euromedic Dent lett az új MIS Implants importőre és kizárólagos magyarországi forgalmazója.

1041

Már meglévő és jövőbeni MIS felhasználóinknak a továbbiakban is ugyanazt a megbízható és partnerközpontú országos szolgáltatást nyújtjuk, mely a 20 éve elismert Euromedic Csoportra jellemző.

Mis csik

Amennyiben MIS felhasználó vagy azzá szeretne válni, kérjük kattintson az alábbi linkre:
https://b2em.wufoo.eu/forms/euromedic-dent-kapcsolatfelvatel/

Mis csik

Az „MIS Implants” és a Euromedic Dent 2013. December 20-án megállapodást írt alá jövőbeni együttműködésükről.

Az Euromedic csoport tovább erősíti pozícióját a fogászati piacon azáltal, hogy fogászati divíziója – az Euromedic Dent – átveszi az MIS Implants magyarországi tevékenységi körét, amit korábbiakban a Merfol Kft. látott el.

A megállapodáson Aaron Levi, az Euromedic Dent ügyvezető igazgatója és Nuno Costa-Santos, az MIS Implants európai régiós marketing és sales igazgatója arról nyilatkoztak, hogy ez a lépés megerősíti az MIS-t mint márkát és annak jövőbeni pozícióját Magyarország fogászati piacán.

Aaron Levi kijelentette, hogy az MIS implants teljes termékpalettájával állnak majd a fogorvosok rendelkezésére (ide értve az impalntátumok mellett, azok számítógépes tervezéséhez készült M-guide rendszert, valamint a csontpótlások és parodontológiai beavatkozások során használt termékeket), az Euromedic Dentre jellemző, igen vonzó árpolitikát és a fogorvosok számára kedvező ár-érték arányt (Best Value for Money) kívánják alkalmazni.

Végül a két cég képviselői azt tűzték ki célul, hogy az MIS Implantátum rövid időn belül Magyarországon is az egyik vezető implantátum-márkává váljon. Ezen megállapodás lehetővé tette az Euromedic Dent számára, hogy a fogorvosokat egyedülálló módon, az implantológiához szükséges teljes eszköz-igénnyel szolgálhassák ki, melynek meghatározó alapját a már képviselt KaVo illetve Gendex termékek teszik lehetővé.

Euromedic International Csoport immáron 20 éve meghatározó szereplője a magyarországi gyógyászati piacnak, gyógyszereket, gyógyászati segédeszközöket, egyszer használatos anyagokat kínál a magyar kórházak számára országszerte, melyet kiterjedt logisztikai és ellátórendszerével juttat el végső fogyasztóihoz.

Az MIS az egyik legdinamikusabb és innovatívabb vállalat a globális implantátum piacon, továbbá vezető az érték alapú piac eladásait tekintve is. A legnagyobb növekedést produkálta az elmúlt évben, az implantátum gyártó cégek között, világszerte már hatvannégy országban forgalmazzák termékeit. A Seven (Hetes) típusú implantátum úttörőnek, best-sellernek számít kategóriájában. Az MIS-t versenyképes árai és költséghatékony (cost effective) besorolása valamint egyszerű kezelhetősége teszi vonzóvá a fogorvosok körében. Immáron hét éve, 2006-tól Magyarországon is jelen van.

MIS Make it Simple – Tedd egyszerűen
Tudjon meg többet az MIS-ről: www.mis-implants.com

aláírás